Greenhouses & Horti Materials
nl
Meer contact Direct contact? Bel 010-5190332

Kassenbouw

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is sinds 1993 actief in de internationale kassenbouw. Wij bouwen en hernieuwen gebruikte kassen op maat. Venlokassen met verschillende traliebreedte en met elke gewenste poothoogte, vakmaat of goottype. Wij bouwen elke kas op maat!

Bouw van "gebruikte" kassen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van deels “gebruikte” kassen. We gebruiken een mix van gebruikte en nieuwe materialen. Het resultaat is een moderne kas die weer voldoet aan de huidige wet en -regelgeving tegen een interessante prijs. De hernieuwde kas heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe kas. Hernieuwde kassen en bedrijfsruimten kunnen wij op iedere gewenste locatie opbouwen en installeren.

Uw kas, onze zorg
Wij besteden veel zorg aan een soepel kassenbouwproject, waarbij de opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt. Elk kassenbouwproject is maatwerk. Ons technische team is erop ingesteld om alle wensen van de opdrachtgever op te nemen in het ontwerp en de projectplanning.

"Gebruikte" kas bouwen?

"Alleen het beste materiaal wordt hergebruikt"

Onze werkwijze

 1. Het kassenbouwproject wordt ontworpen aan de hand van de wensen van de klant.
 2. Gebruikte materialen worden volledig nagekeken en gereinigd; alleen het beste materiaal wordt hergebruikt.
 3. Indien nodig wordt het materiaal vervangen.
 4. Nieuwe materialen die niet op voorraad zijn, worden toegevoegd
 5. We bouwen de complete kas op elke gewenste locatie of versturen deze als bouwpakket.
Kas bouwen?

Nieuwe kas bouwen

Naast gebruikte kassen bouwen, is Kerklaan Greenhouses ook specialist in compleet nieuwe kassen. Deze projecten worden volledig op maat ontwikkeld naar de wensen van de klant en de mogelijkheden van het perceel. Ons team ontwerpt, bouwt en installeert het volledige project.

Alle kennis in huis
Bij de uitvoering van een turnkey kassenbouwproject heeft u altijd een vast aanspreekpunt. We werken met vaste mensen en onderaannemers, omdat in onze visie een kassenbouwbedrijf alle kennis en ervaring zelf in huis moet hebben om een zo efficiënt mogelijk kassenbouwproject neer te kunnen zetten. Hierdoor zijn we ook zeer flexibel mochten er zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

Nieuwe kas bouwen?

De kracht van Kerklaan Greenhouses.

 • Maatwerk en klantwens hoogste prioriteit
 • Projecten met een mix van nieuwe en gebruikte materialen
 • Snelle levering van hoge kwaliteit
 • Eigen bouwploeg en vaste onderaannemers
 • Met meer dan 250.000 m2 de grootste voorraad gebruikte kassen in de EU
Contact

Leveren bouwpakket

Heeft u zelf de ervaring in huis om een kas te bouwen? Of wilt u uw eigen bouwploeg inzetten voor de bouw van een kas? Wij kunnen een compleet bouwpakket leveren voor een professionele tuinbouwkas.

Bouwpakket kas
We leveren het bouwpakket inclusief de gewenste installaties en materialen. U kunt het bouwpakket afhalen op onze locatie in Berkel en Rodenrijs of wij organiseren het transport naar de bouwlocatie.

De mogelijkheden voor een bouwpakket

 • Mix van gebruikte en nieuwe materialen
 • Inclusief uitgebreide bouwtekening
 • Supervisie
Zelf kas bouwen?

Kassenbouw door Kerklaan

Offerte kassenbouw

Bekijk onze kassenbouwprojecten