Greenhouses & Horti Materials
nl
Meer contact Direct contact? Bel 010-5190332

Kassensloop

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is sinds 1993 actief in de internationale kassensloop. Kerklaan biedt een snelle financiële afhandeling en professionals die het project binnen de planning opleveren volgens de gemaakte afspraken.

Kas slopen of demonteren

Wij zijn gespecialiseerd in het slopen of demonteren van kassen in binnen- en buitenland. Wij besteden veel zorg aan een soepel kassensloopproject, waarbij de opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt. Elk kassensloopproject is maatwerk. Ons technische team is erop ingesteld om alle wensen van de opdrachtgever op te nemen in de projectplanning.

Uw sloopproject wordt onze zorg
Met Kerklaan Greenhouses en Horti Materials haalt u een betrouwbare partner in huis die u volledig kan ontzorgen. Wij zorgen dat het perceel schoon opgeleverd wordt, na afloop is er geen glasscherf meer te vinden op het terrein.

  • Compleet slopen van uw tuinbouwkas
  • Demonteren van installaties
  • Afvoeren van vrijgekomen restmaterialen
  • Puin- en grondwerkzaamheden

Wij zorgen ervoor dat uw perceel schoon en netjes volgens afspraak wordt opgeleverd.

Offerte aanvragen?

Onze machines, onze trots

Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn in sloopwerkzaamheden, investeren wij alleen in vakmensen en specifieke machines. Wij proberen altijd voorop te lopen in de branche en blijven steeds zoeken naar nieuwe mogelijkheden om met minder mensen meer werk te kunnen verzetten.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze machines voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo zijn ons team en het materieel altijd in topconditie en kunnen we snel en efficiënt werken. Voor elke sloopopdracht hebben we de juiste machine.

Waarom kassensloop door Kerklaan?

  • Wereldwijde ervaring
  • Snel & vakkundig
  • Groot en divers machinepark voor elk project
  • Veilig en goed sociaal beleid
  • Snelle financiële afhandeling
  • Turnkey kassensloop volledig in eigen beheer
Offerte aanvragen

Uw tuinbouwbedrijf laten slopen?

Sinds 1993 zijn we actief op de markt voor tweedehands kassenbouw. Zo hebben we daarmee de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Heeft u plannen om uw tuinbouwbedrijf te demonteren of installaties te vervangen? Neem dan contact op met Kerklaan Greenhouses & Horti Materials. Wij komen geheel vrijblijvend langs op locatie.

Offerte kassensloop

Kassensloop door Kerklaan

Offerteaanvraag kassensloop