Greenhouses & Horti Materials
nl
Meer contact Direct contact? Bel 010-5190332

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

Internationale kassenbouw en kassensloop sinds 1993
Kerklaan biedt scherpe prijzen en professionals die elk kassenbouw- en kassensloopproject binnen de planning opleveren volgens de gemaakte afspraken. Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is sinds 1993 internationaal actief in de bouw en sloop van tuinbouwkassen.

Kassenbouw en kassensloop

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van “gebruikte” kassen. Het resultaat van deze opnieuw gebouwde kassen is een moderne kas die weer voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. De hernieuwde kas heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe kas. Gedemonteerde kassen, ketelhuizen en bedrijfsruimten kunnen wij op iedere gewenste locatie opbouwen en installeren.

Wij besteden veel zorg aan een soepel kassenbouwproject, waarbij de opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt. Elk kassenbouw- en kassensloopproject is maatwerk. Ons technische team is erop ingesteld om alle wensen van de opdrachtgever op te nemen in het ontwerp en de projectplanning.

Kassenbouw

De kracht van Kerklaan

  • Ruim 20 jaar ervaring in kassenbouw en kassensloop
  • Groot aanbod in gebruikte kassen, tuinbouwmachines & -materialen
  • Op maat aanpassen en verbouwen van machines naar gewenste specificaties van de klant
  • Doeltreffende service en garantie door eigen technische specialisten
  • Snelle financiële afwikkeling
Contact

Inkoop en verkoop tuinbouwmaterialen

Wij hebben altijd een groot aanbod van gebruikte tuinbouwmaterialen en tuinbouwmachines. Bekijk ons aanbod online of maak een afspraak om op onze locatie in Berkel en Rodenrijs de tuinbouwmachines en -materialen te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van specifieke tuinbouwmachines die niet in ons aanbod getoond worden.

Heeft u zelf tuinbouwmaterialen, tuinbouwmachines of complete kassen te koop? Wij zijn altijd op zoek naar complete kassen met of zonder inventaris, tuinbouwmaterialen en tuinbouwmachines. We komen geheel vrijblijvend langs op locatie voor een taxatie. Wij zorgen voor een snelle financiële afhandeling bij een overeenkomst.

Sinds 1993 zijn we actief op de markt voor tweedehands kassenbouw. Zo hebben we hebben daarmee de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Heeft u plannen om uw tuinbouwbedrijf te demonteren of installaties te vervangen? Neem dan contact op met Kerklaan Greenhouses & Horti Materials. Wij komen geheel vrijblijvend langs op locatie.

MVO

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is terug te zien in onze goede arbeidsomstandigheden voor zowel vast personeel als onderaannemers. Kassen worden op een zo duurzaam mogelijke manier gesloopt en gebouwd om een zo gering mogelijke CO2-footprint achter te laten voor volgende generaties.

Bekijk ons aanbod kassen

Stel hier uw vraag of bel voor direct contact 010-5190332