WhatsApp +31 10 51 90 332 [email protected]

Over Kerklaan.

Het bedrijf.

Sinds 1993 is Kerklaan Greenhouses een begrip in de internationale kassenbouw. Vanuit onze vestiging in Berkel en Rodenrijs realiseren we wereldwijd moderne kassenbouw projecten tegen scherpe prijzen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we de wensen van de klant perfect omzetten in het door hun gewenste eindresultaat. Mede door ons 'afspraak-is-afspraak' beleid en adequate vakkennis leveren we onze projecten binnen het afgesproken tijdsbestek op.
Altijd en overal.


Missie.

Kerklaan Greenhouses richt zich op het wereldwijd bouwen van circulaire kassen. Vanuit haar core business draagt Kerklaan Greenhouses bij aan de circulaire economie en richt het zich op de 3R-aanpak: Reduce (minimaal grondstofgebruik), Reuse (maximaal hergebruik van producten en onderdelen) en Recycle (hoogwaardig hergebruik van grondstoffen). 

Door de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring weet Kerklaan Greenhouses haar klanten te ontzorgen voor, tijdens en na het bouwproces. Daarbij doet Kerklaan Greenhouses wat het belooft. Door strakke deadlines en transparante projectplanningen maken we de samenwerking met onze klant zo aangenaam mogelijk.

Visie.

Kerklaan Greenhouses is groot geworden door in te spelen op marktkansen. Het is het fundament en de stip aan de horizon van ons bedrijf. Met een team van gedreven mensen proberen we onze huidige en toekomstige klanten de beste kwaliteit te leveren, zodat zij net als ons kunnen doorgroeien tot een hoger niveau. 

Wereldwijd is de tuinbouw één van de meest innovatieve sectoren. Omdat Kerklaan Greenhouses middenin deze sector is gepositioneerd, investeren we samen met partners en leveranciers in de innovatie en ontwikkeling van onze producten. 

Kerklaan Horti Materials.

Kerklaan Horti Materials is een internationaal handelsbedrijf gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte kassen, tuibouwmachines en -materialen. Vanuit onze vestiging in Berkel en Rodenrijs leveren wij  onze producten aan klanten over de hele wereld. Hierbij streven wij ernaar om voor ieder product de juiste klant te vinden. Door persoonlijk advies helpen wij u graag met het selecteren van de voor u geschikte producten. 
Met een kritisch inkoopbeleid zorgen wij ervoor dat onze inventaris uit betaalbare kwaliteitsproducten bestaat. Daarnaast hebben wij een uitgebreide werkplaats, waar wij onze producten controleren en waar nodig repareren. 

Ruim 30 jaar ervaring in de internationale kassenbouw.
De kracht van Kerklaan.

Alle kennis in eigen hand.
De kracht van Kerklaan.

Persoonlijk contact en maximale ontzorging. De kracht van Kerklaan.

Eigen mensen. Eigen machines.
De kracht van Kerklaan.