WhatsApp +31 10 51 90 332 info@kerklaangreenhouses.nl

Sales Horti Materials.

Ben jij klant gericht? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En vind je het gaaf om met een klein team een grote groep internationale klanten te bedienen?  Dan zijn wij opzoek naar jou! Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is namelijk opzoek naar een verkoper die ons team komt versterken!

Wie zijn wij?
Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van complete tuinbouwprojecten binnen Europa. Daarnaast verkopen wij gebruikte tuinbouwmaterialen en – machines over de hele wereld.

Wat ga je doen?
Als ‘Sales Horti Materials’ maak je deel uit van het Horti Materials team binnen Kerklaan. Je staat aan de basis van het vergroten van onze afzet op de online verkoop kanalen en je hebt een ondersteunende rol bij de verkoop van onze Horti Materials. Je bent continu in contact met diverse klanten. Deze sta je te woord op onze vestiging, via de telefoon, per email en via WhatsApp. Je adviseert klanten en zet hun wensen op een enthousiaste wijze om in concrete orders. Daarnaast zal je af en toe deze orders zelf klaarmaken.

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Een gezonde dosis werkmentaliteit.
  • Zelfstandig, proactief en gedreven.
  • Communicatief vaardig en klantvriendelijk.
  • Een goed gevoel voor humor.

Wat bieden wij?
Bij Kerklaan Greenhouses is geen dag hetzelfde. De tuinbouwwereld is continu in beweging en is een van de meest innovatieve sectoren van dit moment. Ook bij Kerklaan Greenhouses zitten we niet stil en volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Je komt terecht in een jong en hecht team van gedreven medewerkers dat ernaar streeft elk project tot een goed einde te brengen.
In ons moderne kantoor in Berkel en Rodenrijs, waar veel gelachen en hard gewerkt wordt, heerst een informele werksfeer. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
Omdat wij gezelligheid en een leuke werksfeer net zo belangrijk vinden als werken, sluiten wij iedere week af met een vrijdagmiddagborrel op de zaak, en organiseren wij jaarlijks diverse uitjes met het hele team.
Naast een uitdagende baan en een moderne werkplek mag je rekenen op een marktconform salaris dat past bij de functie.

Nadere informatie, contactgegevens en solliciteren?
Spreekt ons bedrijf en de functie je aan? Stuur dan je CV en motivatie naar Hans Kerklaan via hans@kerklaangreenhouses.nl. Of bel direct voor een afspraak: +31 6 10 20 44 12.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.