WhatsApp +31 10 51 90 332 [email protected]

Kerklaan Greenhouses en Kerklaan Horti Materials lanceren nieuwe websites.

Kerklaan Horti Materials
Deze week is de nieuwe www.kerklaanhortimaterials.nl gepresenteerd. Op deze website kunnen de bezoekers het actuele aanbod zien van de Horti Materials. Dylan van der Burg, verkoper van deze materialen, kijkt met trots naar de lancering van de nieuwe website: “Met dit nieuwe platform kunnen we onze klanten nóg beter bedienen. We hebben een gebruiksvriendelijke website neergezet waarop ons aanbod goed gepresenteerd kan worden.”
Niet alleen digitaal, maar ook achter de schermen is er veel verbeterd. “Onze actuele voorraad wordt nu automatisch bijgehouden in ons systeem. Dit maakt het werk voor ons een stuk inzichtelijker en hebben wij meer tijd voor het bedienen van onze klant,” vertelt Dylan.
Door een kritisch inkoopbeleid bestaat het aanbod van Kerklaan Horti Materials vooral uit betaalbare kwaliteitsproducten. Met persoonlijk advies helpt Kerklaan Horti Materials klanten over de hele wereld met het vinden van de geschikte producten. “Met deze nieuwe website kan onze groei doorgezet worden. We zullen een nog breder assortiment van producten kunnen aanbieden aan onze klant en de service bieden die men van ons gewend is,” sluit Dylan af. 

Kerklaan Greenhouses
Naast Kerklaan Horti Materials heeft ook Kerklaan Greenhouses een nieuwe website gekregen: www.kerklaangreenhouses.nl. Op deze nieuwe website kan de bezoeker meer te weten komen over de werkzaamheden, gerealiseerde projecten bekijken en gemakkelijk in contact komen met één van de specialisten van Kerklaan. Hans Kerklaan over de nieuwe website: “De afgelopen jaren heeft Kerklaan Greenhouses tal van projecten afgerond in binnen- en buitenland. Met deze nieuwe website hebben we een mooi platform gecreëerd waarop we deze projecten aan onze (toekomstige)klanten kunnen presenteren.” Naast de gerealiseerde projecten kan men ook de diverse werkzaamheden van Kerklaan Greenhouses bekijken. “Voor ieder vraagstuk binnen de tuinbouw bieden wij een oplossing. Daarom hebben wij onze expertises ook zo onderverdeeld. Van kassenbouw tot installaties en service. Voor ieder vraagstuk een passende oplossing.”