WhatsApp +31 10 51 90 332 info@kerklaangreenhouses.nl

Renovaties.

Voor ieder vraagstuk een oplossing.

Naast serrebouw is Kerklaan Greenhouses ook gespecialiseerd in het renoveren van serres en installaties. Omdat iedere serre uniek is en iedere klant andere eisen heeft, is het renoveren van een kas een vak apart. Voor ieder type renovatie heeft Kerklaan Greenhouses een unieke oplossing. Van een dekrenovatie tot het vervangen van uw installaties. Kerklaan Greenhouses biedt ervaring en expertise. 

Toekomstgericht.

Is uw tuinbouwbedrijf toe aan een volgende stap? Of zijn onderdelen van uw kas drastisch aan vervanging toe? Bij Kerklaan Greenhouses zijn we dagelijks bezig met het renoveren en verbeteren van tuinbouwserres. Van dek- en gevelrenovaties tot het vernieuwen van de luchtmechaniek. Kerklaan Greenhouses heeft alle kennis en ervaring in huis om een toekomstgerichte renovatie te ontwikkelen. 

Renovaties van installaties.

Uitgebreide mogelijkheden.
Op basis van uw wensen en criteria denken we mee over het verbeteren van uw tuinbouwbedrijf. Wil u uw oude teeltruimte compleet vernieuwen? Of wilt u over gaan op een nieuw intern transportsysteem? Met een breed assortiment van gebruikte en nieuwe tuinbouwinstallaties, zorgt Kerklaan Greenhouses voor de meest geschikte en complete oplossingen voor iedere specifieke bedrijfssituatie. Door een mix van nieuwe en gebruikte installaties toe te passen, kunnen wij renovaties aanbieden voor interessante prijzen.

Onze unieke werkwijze.

Voor aanvang van het renovatieproject maakt Kerklaan Greenhouses een complete inventarisatie van de situatie en de wensen van de klant. We komen persoonlijk langs op locatie en maken een inzichtelijke planning. Hierbij zijn wij erop ingesteld onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij zorgen we dat de eventuele hinder aan het teeltproces tot een minimum beperkt blijft.

Ruim 30 jaar ervaring in serrebouw. De kracht van Kerklaan.

Groot aanbod van gebruikte serres, machines en materialen. De kracht van Kerklaan.

Alle kennis in eigen hand. De kracht van Kerklaan.

Maatwerk bij ieder project. De kracht van Kerklaan.

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!