WhatsApp +31 10 51 90 332 info@kerklaangreenhouses.nl

Serresloop.

Mustang Demolition.

Sinds 2017 is Mustang Demolition onze vaste partner op het gebied van serresloop. Mustang Demolition is gespecialiseerd in het vakkundig, veilig en efficiënt demonteren van uw serre. Met ruim 20 jaar ervaring in de internationale serresloop, is Mustang Demolition uitgegroeid tot een vooruitstrevend serresloopbedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Door deze jarenlange serresloop ervaring, Weet Mustang Demolition u volledig te ontzorgen voor, tijdens en na zijn werkzaamheden. Met behulp van geavanceerde machines, deskundige vakmensen en een vooruitstrevende bedrijfscultuur is Mustang Demolition in staat al uw wensen te vervullen, binnen het afgesproken tijdsbestek.

Bij Mustang Demolition is ieder serresloopproject maatwerk!

Uw serresloop project,
de zorg van Mustang Demolition.

Ieder project is uniek, en elke klant is anders.
Daarom maakt Mustang Demolition altijd een complete inventarisatie van de sloopwerkzaamheden.
Mustang Demolition komt persoonlijk langs op locatie, en bespreekt uitvoerig uw wensen. Dit vormt voor Mustang Demolition de basis van een goed georganiseerd serresloopproject.
Voor aanvang van de sloopwerkzaamheden maken ze een transparante en uitgebreide planning, zodat u niet voor onverwachtheden komt te staan.
Door middel van persoonlijk contact en een gestructureerde planning behaalt Mustang Demolition het door u gewenste resultaat.

Altijd en overal.

Wereldwijde serresloop ervaring.

Vakkundig, veilig en efficient.

Snelle en persoonlijke afhandeling.

Groot en divers machinepark voor elk project.

Gecertificeerd vakmanschap.

Turnkey serresloop, volledig in eigen beheer.

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!