WhatsApp +31 10 51 90 332 info@kerklaangreenhouses.nl

Installaties.

Grote diversiteit aan nieuwe en gebruikte installaties.

Kerklaan Greenhouses levert technische installaties voor ieder soort tuinbouwbedrijf. Hierbij bieden wij advies en expertise met betrekking tot de te gebruiken installaties voor een optimaal rendement. Bij Kerklaan Greenhouses bieden we de meest geschikte en complete oplossingen voor ieder specifiek vraagstuk binnen de tuinbouw.
Altijd en overal.

Verwarmingsinstallaties

Uw verwarmingsinstallatie is een cruciaal onderdeel binnen uw tuinbouwbedrijf. Een goede installatie stelt u in staat het klimaat in uw kas optimaal te beheersen. 
Dient de verwarmingsinstallatie van uw serre vervangen te worden of wilt u uw bestaande installatie uitbreiden? Kerklaan Greenhouses biedt snelle en vakkundige advisering en installatie van nieuwe en gebruikte verwarmingsinstallaties. Door onze efficiënte werkwijze en een mix van nieuwe en gebruikte materialen kunnen wij installaties aanbieden tegen zeer scherpe tarieven.

Scherminstallaties

Scherminstallaties zijn van cruciaal belang bij het regelen van het klimaat binnen uw serre. Daarnaast kunnen scherminstallaties een gecombineerde functie hebben. Zo kunnen ze ook ingezet worden voor energiebesparing, zonwering en het beheersen van lichtuitstoot. Bij Kerklaan Greenhouses beschikken wij over de juiste expertise voor het installeren van ieder soort scherm. Of het nu gaat om horizontale schermen, rolschermen, buitenschermen of insectengaas. Wij bieden maatwerk voor ieder soort kas en kunnen u perfect adviseren wat het beste aansluit bij uw teelt.

Klimaatsystemen

Om klimaatprocessen zoals de tempratuur, luchtvochtigheid of waterafgifte binnen uw serre centraal aan te sturen, is de juiste klimaatcomputer nodig. Kerklaan Greenhouses biedt advies en installatie van deze klimaatsystemen en -computers. 

Kerklaan Horti Materials heeft diverse klimaatcomputers op voorraad. Bekijk onze huidige voorraad via onderstaande link.

Belichtingsinstallaties

De juiste belichting is van essentieel belang voor uw gewas. De juiste hoeveelheid licht zorgt voor substantiële toename van uw opbrengst. 
Kerklaan Greenhouses is specialist in het adviseren en installeren van de optimale belichtingsinstallatie in uw serre. Wij installeren gebruikte of nieuwe assimilatiebelichting en berekenen of dit binnen het vermogen van de bestaande energievoorziening past.

Teeltsystemen

Het kweken van groente, planten en bloemen wordt vereenvoudigd door gebruik te maken van teeltsystemen. Teeltsystemen ondersteunen de teelt bij de groei en ontwikkeling. Hierdoor gaat de productie omhoog en wordt de kwaliteit van het product beter. Daarnaast kunt u uw serre efficiënter inrichten, en wordt de arbeidsproductiviteit verhoogd. 

(Gebruikte) teeltgootsystemen
Wij hebben een grote voorraad teeltgootsystemen. Bij de installatie van de teelgoten voorzien we het systeem van tros- en bladondersteuning voor een optimale groei van het gewas.

(Gebruikte) potteeltsystemen
Een gebruikt potteeltsysteem is uitermate geschikt voor bloemen die in een pot worden gekweekt.

Buffertanks

Een buffertank of warmteopslagtank is bedoeld om uw verwarmingssysteem efficiënter te maken. Eerder gegenereerde warmte wordt opgeslagen in de buffertank, zodat dit later gebruikt kan worden. 
Bij Kerklaan Greenhouses geven we advies op maat over vervanging of toevoeging van een buffertank voor warmteopslag. Hierbij maken wij gebruik van een nieuwe of gebruikte buffertank. 

Wij verzorgen transport, installatie en integratie van ieder type buffertank bij ieder type serre.

Watertechnische installaties

Kerklaan Greenhouses heeft alle kennis en ervaring in huis op het gebied van watertechniek. Wie bieden passende oplossingen en hebben een grote en diverse voorraad van water technische installaties. Of het nu gaat om wateropslag, watertransport of waterbehandeling. 
Daarnaast bieden wij expertise bij het het ontwerpen en toepassen van deze installaties in uw tuinbouwbedrijf. 

Betonvloeren en betonpaden

Betonvloeren en betonpaden zijn een essentieel onderdeel voor ieder tuinbouwbedrijf. De meeste interne transportbewegingen gaan via betonvloeren en -paden. Daarom is het belangrijk dat deze goed aangelegd en onderhouden worden.

Kerklaan Greenhouses werkt met de beste onderaannemers die op vakkundige wijze betonvloeren en -paden storten. Alles volledig op maat en conform de noodzakelijke eisen. Daarnaast voeren wij ook restauraties uit of vervangen wij professioneel en snel uw betonvloeren of -paden. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk onderbroken hoeft te worden.

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!