WhatsApp +31 10 51 90 332 info@kerklaangreenhouses.nl

Referenties.

De klant aan het woord.

Natuurlijk kunnen wij zelf vertellen hoe mooi onze projecten zijn, maar wij geven liever onze klanten het woord. Op deze pagina vind je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

"De communicatie en samenwerking beviel ons erg goed. Hans Kerklaan en Rick van Buijtene zijn beiden erg betrokken geweest bij het renovatieproject, dit gaf ons een prettig gevoel. We hebben op normaal niveau door kunnen kweken en ondervonden nauwelijks hinder van de werkzaamheden van Kerklaan"

Jan van Stralen

- Kwekerij De Stadsweiden

"Kerklaan Greenhouses heeft bij ons een schitterende serre afgeleverd waaraan je niet aan af kunt zien dat er gebruikte materialen in zijn verwerkt. De serre in combinatie met de nieuwe verwerkingsruimte en de grote opknapbeurt van de bestaande schuur heeft ons bedrijf een mooie en professionele uitstraling gegeven. Niet alleen in outillage maar ook in klimaatbeheersing, energie, efficiency en logistiek zijn we een heel stuk verbeterd. We hebben weer een toekomstbestendig bedrijf. Kerklaan Greenhouses heeft daar een groot deel aan bijgedragen.”

Dirk van Diepen

- FlevoFlora

Alle kennis in eigen hand. De kracht van Kerklaan.

Maatwerk bij ieder project. De Kracht van Kerklaan.

Groot aanbod in gebruikte kassen, machines en materialen. De kracht van Kerklaan.

Ruim 25 jaar ervaring in kassenbouw. De kracht van Kerklaan.