WhatsApp +31 10 51 90 332 info@kerklaangreenhouses.nl

Serrebouw.

Kerklaan Greenhouses is gespecialiseerd in de bouw van ‘gebruikte’ serres.

Kerklaan Greenhouses is sinds 1993 actief in de internationale serrebouw. Wij bouwen en hernieuwen gebruikte serres op maat. Venlo- en breedkapserres met verschillende traliebreedte en met elke gewenste poothoogte, vakmaat of goottype. Alles volgens de laatste regelgeving en met de modernste technieken en installaties. 

De bouw van gebruikte serre.
Een slimme keuze voor uw project.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van deels “gebruikte” serres. Bij deze projecten gebruiken wij een mix van nieuwe en gebruikte materialen. Het resultaat is een moderne serre dat voldoet aan de huidige wet en -regelgeving tegen een interessante prijs. De hernieuwde serrre heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe serre. Hernieuwde serres en bedrijfsruimten kunnen wij op iedere gewenste locatie opbouwen en installeren.

Onze werkwijze.

Het serrebouwproject wordt ontworpen aan de hand van de wensen van de klant.

Tijdens de ontwerpfase bespreken we uitvoerig de wensen van de klant. We bekijken de situatie op locatie en maken een uitgebreide en transparante planning. Dit vormt voor ons de basis van een goed georganiseerd serrebouwproject.

Gebruikte materialen worden volledig nagekeken en gereinigd; alleen de beste materialen worden hergebruikt.

Voor ieder project selecteren we de beste materialen. Deze materialen worden op onze locatie in Berkel en Rodenrijs volledig gereviseerd en gereinigd. De materialen zijn weer zo goed als nieuw.  

Materialen die niet op voorraad zijn, worden nieuw toegevoegd.

De nieuwe materialen worden voor ieder uniek project op maat gemaakt. Kerklaan Greenhouses werkt uitsluitend met de beste producenten. 

De op maat ontworpen serre wordt opgebouwd aan de hand van een inzichtelijke planning.

Van ontwerpfase tot oplevering heeft onze klant persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt. Ons technische team is ruim opgeleid, beschikt over ruime serrebouw ervaring en is altijd in bezit van de juiste certificeringen.

Het eindresultaat is een serre met een uitstekend rendement dat niet onder doet voor een geheel nieuwe serre.

Nadat het serrebouwproject is afgerond, bieden wij onze klanten nazorg en een uitstekende service. Voor onderhoud en schade reparaties staan wij direct voor u klaar, zodat uw tuinbouwbedrijf altijd kan blijven functioneren.

Eigen mensen.
Eigen machines.
Alles in eigen hand.

Bij Kerklaan Greenhouses houden we gedurende het project alles volledig in eigen hand. Met onze eigen bouwploegen en een breed machinepark zijn we in staat hoge kwaliteit te leveren met een hoge afwerkingsgraad. 

Uw serre, onze zorg

Ieder serrebouwproject is uniek, en iedere klant heeft zijn eigen wensen. Daarom maken wij voor aanvang van ieder kassenbouwproject een complete inventarisatie van de wensen van de klant. We zorgen voor veel persoonlijk contact met vaste aanspreekpunten en komen langs op locatie om de situatie in kaart te brengen. Door persoonlijk contact en een inzichtelijke planning zijn wij erop ingesteld iedere klant maximaal te ontzorgen

De bouw van nieuwe serres. 
Volledig op maat.

Door kennis en ervaring is Kerklaan Greenhouses in staat om voor scherpe prijzen een kwalitatief hoogwaardige nieuwe serre te ontwerpen en bouwen. Daarbij bieden wij expertise en advies voor, tijdens en na het bouwproces.
Deze nieuwe serres voldoen volledig aan de huidige wet- en regelgeving en omvatten de nieuwste technologieën.  

Alle kennis in huis

Bij Kerklaan Greenhouses houden we gedurende het project alles in eigen hand. Van de ontwerpfase tot aan oplevering heeft u één vast aanspreekpunt. 
Samen met de opdrachtgever ontwerpen wij een serre met moderne systemen, hoogwaardige installaties en de juiste faciliteiten voor de teelt. Tijdens het bouwproces werken wij met vaste bouwploegen en professionele partners. Dit alles wordt centraal gecoördineerd zodat wij op efficiënte en transparante wijze een kwalitatief hoogwaardige nieuwe serre kunnen opleveren. 

Alle kennis in eigen hand.
De kracht van Kerklaan.

Maatwerk bij ieder project.
De Kracht van Kerklaan.

Groot aanbod in gebruikte serres, machines en materialen.
De kracht van Kerklaan.

Ruim 30 jaar ervaring in kassenbouw.
De kracht van Kerklaan.

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!